Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 9-Sep-2008 02:22
Happy 1st Burfday Dania..!!

Isk iskk iskk.. tebalnyer sawangggg... kena vacumm nak bersihkan nihh!!
Sorry yek mommies2.. pic editing software tu ada technical error sket plus sibuk yg tah hapa2 terus bersawang FP ni. Tapi eceli, kalau mama tak sempat nak edit gambar untuk FP ni mama still update
story dalam mama punya blog kalau ada yg rindu-rinduan kann .. ce cewahh!

Blogspot : http://sweetomoide.blogspot.com

Anyway, di kesempatan ini mama nak update 1st burfday celebration untuk Dania..

So sambungan dari coretan kat blog mama la ni yerrr..
http://sweetomoide.blogspot.com/2008/09/happy-1st-burfday-dania-auni.html lepas 1st celebration
organized by Mak Long, balik dari kampung the next saturday baru la sempat keluar carikan barang
untuk celebrate bufday Dania.. just a small celebration jugak. Since bulan
Ramadhan ni kan tak sesuwai lak rase nak ajak reramai buat celebration takut
ada pulak yg ter-mis terawih karangg. I tak nak subahat..! heheheh

So kat rumah buat sedikit preparation utk celebrate. For Dania first bufday
ni Mama & Papa pakat belikan tricycle pink untuk Dania dengan harapan supaya
bila bawak both kiddies jenjalan kat Dataran Putrajaya malam minggu Dania pun dah ada
beskal sendiri nak ronda-ronda..! Ni asyik Danish je yg ke hulu ke hilir.. 3-4 round Dania
paling2 pun duk dalam stoller jekk..

So hari Sabtu tu pergi beli beskal baru Dania, beli kek and some other stuff.
Celebrate pun cuma kami2 je 4 beranak... sing a song & potong cake. The next day
Mama buat goodies sket untuk kawan2 Dania kat office Mama...

Buat Dania, semoga sayang mama ni sentiasa dilindungi dan diberkati oleh Yang Maha Esa.
Yang paling seronok, sehari lepas celebrate bufday Dania kat kampung tu Dania
pun mula menapak 2-3 step! Sampai hari ni dah 5-6 step jugak la boleh
jalan lepas tangan tapi still kena polish lagi skill nak berjalan tu.
Good job Dania!

Buat Dania, we all love you so muchhh sweetieeee!!

Milestone update
Dania 10 Months
- Dah mula berdiri nak lepas tangan
- Gigi dah 4 batang!
- Pantang nampak orang makan, mulut sibuk sebut "Nak! Nak!" - mintak jugak apa yg kita makan. Tapi comel je dengar suara.. Geram mama!
- Berbeza dgn Danish, sukaaaa sangat pungut ntah apa2 masuk mulut! Risau mama dibuatnya!
- Dah makin berani panjat tangga.
- Dah ligat panjat katil turun katil. Malam sebelum tidur tu katil mcm playground dibuatnya. Turun naik turun naik!

Dania 11 Months
- Gigi dah 7 batang
- Suka sangat main ba ba chak ngan mama & papa
- Pandai lambai tangan kat orang dah
- Bukan setakat berani panjat tangga.. panjat sampai atas! pantang lepa tengok2
dah kat tangga!

Danish 2 Years
!

© Pidgin Technologies Ltd. 2016