Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 15-Jun-2008 17:46
Happy Father's Day ! vs Aquaria
Happy Father's Day!

Di kesempatan ini Mama ingin mengucapkan Selamat Hari Bapa kepada semua insan yang bergelar bapa/papa/ayah and so on di seluruh Malaysia terutama sekali istimewa buat Papa Danish & Dania - En Sham. Terima kasih tidak terhingga kerana menjadi seorang papa yang begitu penyayang, bertanggungjawab dan penyabar pada kami bertiga *he he he*. Tak lupa juga buat ayahanda tersayang, Abah yang berada di Kota Tinggi. Semoga kalian sentiasa mendapat keredhaan dan dirahmati olehNya selalu..!


Father's day tahun ni ajak Papa gi IOI.. sebenarnyer nak gi Jusco beli extension child gate. Al maklumlah
cik Dania, anak dara mama yang sorang tu suka sangat masuk dapur! dah pandai nak punggah2 periuk kat rak pinggan, dah pandai nak bukak pintu kabinet dapur and so on. Murni betul niat nak tolong mama.. dah teserlah dari sekarang!
So sambil2 tu sajelah belanja Papa makan. Dah lama sangat tak pergi Restoran F1 sejak restoran tu di pindah masuk ke dalam IOI. So kitarg pun pergilah kat situ. Rupe menu dah banyak berubah gak yer.. rega lagi lah berubah! ohok! Papa amek set Chiken grill mama amek set Mercedes Mix Grill + Melon Juice JUMBO & Mushsroom soup in bun. So makan la anak beranak dengan penuh selera meleranyer... lepas makan ronda2 dalam jusco pas tu balik...Tu jelah aktivitinyerr.. :->

**************************************************************************************************************************
JALAN-JALAN CUTI SEKOLAH :

Plus.. mama nak hapdet sket aktiviti masa cuti sekolah minggu lepas. Aceli Atuk & Nenek, Mak Long dari Johor + Mak Usu, Pak Usu, K.Diran & Faqiha dari Penang datang ke Puchong. So sempana itu mama & papa bawak la depa pi jenjalan ke Aquaria KLCC. lagipon kitaorang pun tak sampai lagi sane. Anyway di pendekkan cerita kitaorang pergi naik Komuter & LRT ke KLCC. Konon2 saja la nak bagi budak2 ni merasa naik public transport dok kelu ke hilir naik keta je kan. Danish tak yah cerita la, dlm tren pun mcm playground. Tiang utk org berpegang tu boleh di bergayut lak kat situ.. sabor je lah. Bebudak memang le excited naik tapi yang kesian Atuk & Nenek yg tak berapa nak larat jalan.. Mama pun insap terus.. sian nenek sakit2 kaki lak. Lain kali kita ronda naik keta je lah ye Nekk.. jangan serik sudahhh hehehehehe.

Sampai KLCC almost 3pm... duk dalam tu 2 jam gak kot. Yang paling best turnel tu la.. mama 3 round masuk dalam tu. Danish, Dirah & faqihah pun sonot je tengok mcm2 ikan kat situ. Dalam turnel tu eceli kita tak perlu jalan. Platform yg kita pijak tu bergerak sendiri macam tmpt letak pinggan sushi kat kaunter makan kedai sushi tu lahh.. *terasa cam jadi sushi jap*...Kat dalam tu sempat terjumpa pelakon kanak2 - Sarah yg berlakon dlm Diari Ramdhan Rafique tu.Habis tu ingatkan nak ronda tempat mandi & taman KLCC tapi hujan rintik2 plak.. so gi makan KFC je - Mak Long belanja.. ma kaseh bebanyak Mak Long!



Keesokannyer semua lepak kat rumah je.. tengahari masak macam2 lauk kampung.. nenek aaa master chef. Maklum la sekali sekala jumpa terutama Mak usu yg balik setahun sekali heheheh.. besttt sangat makan2 sembang.. lepas maghrib Mak Usu & family nak balik Penang dah. Kitaorang keluar aaa ramai2
hantar sampai TOL pas tu balik ronda Putrajaya lak malam. Esoknye Nenek, Atuk & Mak long lak balik...
sedih rasa sekejap sangat rasanyerrr.. Anyway, Mama & Papa ucapkan terima kasih banyak2 kat semua sebab sudi datang rumah... jangan serik dan rajin2 lah datang lagi yerrrr!!! :-> :-> :->

© Pidgin Technologies Ltd. 2016